Termékek Menü
Ön itt jár: > >

RÓLUNK

8 év, számtalan találkozás kismamákkal, fotózások, beszélgetések, sok száz telefonon adott tanács, tipp...
a HelloBaby! magazin a hazai baba-mama szegmens egyik legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező magazinja. Ezt az összegyűlt tudást ültettük át a hello baby kozmetikumokba és döntöttünk forgalmazásuk mellett.

Szerkesztőségünk munkatársai irigylésre méltó helyzetben vannak nap mint nap: kismamákkal "kell" találkozni, és az ő problémáikra megoldásokat találni. Napi rendszerességgel találkozunk a kismamák kéréseivel, észrevételeivel és azzal a tanácstalansággal, ami őket is körülveszi a biztonságos babaápolási termékekkel kapcsolatosan.

A magazin indulása óta rendszeresen felmerülő téma, hogy a kismamák milyen termékeket használjanak a babák ápolásához a mindennapokban. Azt tapasztaltuk, hogy a hatékonyság ma már alapkövetelmény, de ugyanilyen fontos az is számukra, hogy természetes módon, kíméletesen és allergiás reakciók megjelenése nélkül ápolják a kicsik bőrét.

Felmérve a folyamatos igényeket, szakértőink segítségével megtaláltuk a hello baby termékcsaládot, ami kompromisszumok nélkül képes megfelelni a babák és anyukáik állította magas követelményeknek.

A HelloBaby! magazin szerkesztői és szakértői csapata, a mögötte álló stabil kiadói háttér a garancia a hello baby kozmetikumok biztonságos használatának.

Öt prémium minőségű termék, öt különböző területre, ezt kínáljuk a kisgyermekes anyukáknak és apukáknak.

5 FONTOS ÉRV KÉSZÍTMÉNYEINK MELLETT

Kipróbált, bevált készítmények - 2008 óta szolgálják az európai gyermekek bőrének egészséges fejlődését és hidratálását.

Biztonságos - a legszigorúbb EU jogszabályok szerint készült, az alapanyagok a kiválasztástól a gyártáson át a csomagolásig folyamatos ellenőrzés alatt állnak.

Magas hatóanyag tartalom - kozmetikumaink különlegessége a nagy számú hatóanyag, összetevők. Ezek együttes hatása gondoskodik a gyengéd és egészséges bőrfelszínről.

NaTrue igazolással - készítményeink a független, brüsszeli székhegyű, kozmetikum minősítő szervezet engedélyével rendelkeznek.

100% natúr - parabén, PEG, mesterséges illatanyagok, kőolajszármazékok, és más egyéb, a természetes kozmetikumok előállításában tiltott anyagok felhasználása nélkül készült.

 

HelloBaby! magazin

HelloBaby! magazin
Család születik

Babanapló

Babanapló,
az első kilenc hónapra!