Termékek Menü

Nem csak a babákra gondolunk - középpontban az anyukák!

A terhesség és a babázás az egyik legnehezebb, de egyben legszebb életszakasz a hölgyek életében. Számos élettani folyamat, változás zajlik ilyenkor a szervezetben, beleértve a bőrt is.

Azt gondoljuk, hogy semmi szégyelnivaló nincs a terhesség ideje alatt keletkezett bőrelváltozásokban, hozzátartoznak ahhoz a folyamathoz, amivel a kisbaba a világra jön. 

Azonban sokan szeretnék ezeket leküzdeni és visszaállítani korábbi hibátlan, feszes bőrüket.

Ebben tudunk számukra hatékony segítséget nyújtani, méghozzá kizárólag természetes úton, gyógynövények használatával.

Gondolta volna, hogy a hello baby cosmetics Terhességi csíkok elleni balzsam 8 féle hatóanyagot rejt?

Terhességi csíkok elleni balzsam vásárlása webáruházunkban kattints ide

A terhességi csíkok kialakulásának okai között lehet keresni a genetikai hajlamot, a terhesség előtti időszak életmódbeli sajátosságait (mennyit sportoltunk, hogyan táplálkoztunk), és a korábbi nagyobb súlyingadozásokat is. Ezek mind erősíthetik vagy gyengíthetik az érintett területeken a bőrrétegek állapotát és rugalmasságát. 

A megszakadt bőrsejtek újraképződése kiemelten fontos ebben az időszakban, a krémben található ázsiai gázló összetevő éppen ebben tud segíteni. A népi gyógyászatban ismert növény olyan savakat tartalmaz, amelyek serkentik a bőrképződést.

Ahhoz pedig, hogy a bőrképződés meginduljon, először a gyulladást kell megszüntetni, ebben a vadrózsaolaj kivonat lesz a nők segítségére. Rendkívül magas omega-3-6 tartalma mellett A-B-C vitaminokat tartalmaz, melyek a sejt membránba jutva szüntetik meg a gyulladást és a sérüléseket. 

A bőrsejtek vízháztartásának egyensúlyáért pedig a hialuronsav felel, amely megkötve a folyadékot szabályozza a sejtek vízháztartását. 

A finom illatokról és a gyengéd krémes érzésről pedig a sheavaj és a mandulaolaj gondoskodnak! 

A kismamák igényei szerint válogatott prémium minőségű összetevőket kizárólag organikus gazdáskodást folytató farmokról gyűjtik be!

A kívánt bőr eléréséhez természetesen ugyanilyen fontos a rostokban gazdag táplálkozás és a mozgás, melyek tovább fokozzák a bőr feszességét.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
HelloBaby! magazin

HelloBaby! magazin
Család születik

Babanapló

Babanapló,
az első kilenc hónapra!