Termékek Menü

MAMI INFO

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.000 Ft (952 Ft + ÁFA)

Hiteles, megbízható tények, adatok, hasznos információk röviden, látványosan, egy helyen!

Minden fontos babatervezős, várandós, babás témáról olvashatsz egy részletesebb, de jól áttekinthető összefoglalót, s valamennyi témához tartozik egy infografika is, amely a lényeget emeli ki a maga látványos eszközeivel, hogy egyetlen pillantással áttekinthesd, amit tudnod kell.

Lapozzon bele !

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Persze nagyjából tudjuk, mikor mit kell tenni a babával, beteg gyerekkel, boldogulunk a váratlan és hétköznapi helyzetekkel – kivéve, amikor éppen nem, mert nem jut eszedbe, vagy borzasztóan fáradt vagy… egy szülőnek annyiféle kihívással kell megküzdenie nap mint nap! Úgy tűnik, az interneten minden kérdésedre választ kapsz. De aztán arra is hamar rádöbbensz, hogy ugyanarra a kérdésre elég sokféle válasz létezik. Melyik a jó ezek közül? Kinek higgyél? Ismerős a dilemma, amikor kezdő, még bizonytalan szülőként mindenkinek van egy-két tanácsa számodra, a baj csak az, hogy még véletlenül sem ugyanazt javasolják?

A HelloBaby! magazin legújabb kiadványa szeretne segítségedre lenni ezekben a helyzetekben. Igyekszünk megbízható, kipróbált információkat összegyűjteni, hogy megkönnyíthessük neked a döntést. 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
HelloBaby! magazin

HelloBaby! magazin
Család születik

Babanapló

Babanapló,
az első kilenc hónapra!