Termékek Menü

Illusztris társaságba kerültünk!

Nagyon jól kezdődik számunkra a február is. Az egyik rangos babablog, a Minipilli.hu feltette egyik tesztjére a sampon és fürdőgél készítményünket.

Jó érzés ilyen szereplőkkel egy listán szerepelni, örülünk, hogy bevált a kozmetikum!

Köszönjük a bizalmat, jó egészséget kívánunk Ildikónak és Lénának is!

A teljes cikk ITT olvasható: KLIKK

TOP 8 BABA cucc

Amióta újra kisbabás anyuka (is) vagyok, számos újdonsággal ismerkedtem meg. Összegyűjtöttem 8 kedvenc termékemet a mindennapokból. És, hogy miért szeretem őket?

1….mert nem kellett új babyhordót vennem, elég volt egy cuki huzat rá. (Zara Home)
2…mert ez a led lámpa segíti az elalvást. Nikó mellé beteszem Barbapapát, és a nyugtató kis fénye pillanatok alatt álomba ringatja őt. (Brendon)
3…mert kényelmes, belefér a pelus, és mindemellett nagyon trendi. Hol vannak már a hét évvel ezelőtti rugdalózok! (Zara)
4…mert vékony, de mégis meleg takaró. Újszülött korban olyan jól bele tudtam Nikót csavarni, hogy szinte pólya funkciót látott el. A cuki csillagokról nem is beszélve. (Mamas & Papas Hungary | Magyarország)
5…mert végre egy olyan neszeszer, ami kicsi helyet foglal, de mégis minden szükséges dolog belefér. Pelenka, popsitörlő, popsikrém. Nem utolsó sorban stílusos, így büszkén kapom elő bármelyik kedvenc táskámból is. (babyberry)
6…mert amióta használunk csipeszt, nem hagyjuk el a cumikat. Praktikus és szupervagány. (Ghigo Style)
7…mert bizalmatlan vagyok ami a babakozmetikumokat illeti, de ez az egyedüli fürdető, amit szívesen merek másoknak is ajánlani. Bababőrre kifejlesztett és tényleg élmény vele a fürdetés. (hello baby cosmetics)
8…mert az egyik leghasznosabb találmány, amivel az elmúlt időszakban találkoztam. Lényegesen könnyebb az orrszívózás, ráadásul még dizájnos is. (Nosiboo)


Érdemes kipróbálni, és ha van Önnek is bármilyen hasonló tapasztalata, kérjük ossza meg velünk!


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
HelloBaby! magazin

HelloBaby! magazin
Család születik

Babanapló

Babanapló,
az első kilenc hónapra!