Termékek Menü

HELLOBABY! MAGAZIN KÜLÖNSZÁM - LÁNYOK ÉS FIÚK

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
595 Ft (567 Ft + ÁFA)
Megjelent a HelloBaby! legújabb különszáma, amelyben fiús és lányos szempontok alapján közelítettük meg a legérdekesebb témákat a magzati kortól a kisiskolás kor végéig.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Vajon különböznek egymástól a fiúk és a lányok? És ha igen, a nevelésüknek, oktatásuknak, programjaiknak is eltérőeknek kell lenniük? Izgalmas kérdések, amelyekre az évezredek során más-más válaszok születtek. Lássuk, hogyan gondolkodunk ezekről a kérdésekről ma, a XXI. században! Különbözünk, de nem úgy, hasonlítunk, de másképp?!

Különszámunkban hasznos segítséget nyújtunk a szülőknek a fejlődésbeli, alkati különbségek felismeréséről, valamint a hasonlóságok kezelésének kihívásairól, miközben rengeteg, a mindennapok során hasznosítható konkrét tippet adunk olvasóinknak, akik kisfiúkat és kislányokat nevelnek.

Vajon mit tehetsz az ügy érdekében, ha fiút, és mit, ha lányt szeretnél? És miben különböznek, miben hasonlítnak a fiú- és lánycsecsemők? Egyformán vagy különbözőképpen kell nevelni őket? Hogyan alakul a fejlődésük? Mit mond a gyermekorvos kisfiúk és kislányok agyának működéséről, egészségi állapotukról? Tapasztalhatók eltérések abban, ahogy a zűrös helyzeteket megoldják? Hasonló vagy eltérő filmeket néznek szívesen?

Megtudhatod, mi lett a HelloBaby! fiú-lány kutatásának az eredménye: milyen nevelési célokat tűzünk ki magunk elé manapság, milyennek szeretnénk látni fiú- és lánygyermekeinket évek múlva? Érdekes kérdés, hogy az egyenjogúság korában hogyan vélekedünk a nemekkel kapcsolatos előítéletekről, támasztunk-e nemekhez kapcsolódó elvárásokat? Ha májusban kitöltötted kérdőívünket, a Te válaszaid is színesítik az összképet!

És ha egy kis önkritikus mosolygásra vágysz, folytasd az olvasást a tipikus lányos és fiús szülőt bemutató írásunkkal, hátha magadra ismersz!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
HelloBaby! magazin

HelloBaby! magazin
Család születik

Babanapló

Babanapló,
az első kilenc hónapra!