Termékek Menü
Ön itt jár: > >

BLOG

2016. 10. 24. 14:24:14

Az ekcéma első jelei már a pár hetes babán is megjelenhetnek. Az először nedvező hólyagocskák pár nap elteltével felszakadva beszáradnak, majd az egész folyamat ismétlődik.  “A gyermekek és szülők számára talán a legnehezebb, hogy az ekcémás tüneteket rohamszerű viszketési ingerek kísérik, melyek nappal, vagy éjszaka egyaránt jelentkezhetnek” – mondja Dr. Vincze Ildikó, a Budai Allergiaközpont bőrgyógyász-kozmetológusa.

A hello baby cosmetics Testbalzsam természetes összetevőinek köszönhetően ideális a mindennapi használatra. Különösen hatékony lehet bőrszárazság, bőrpirosodás esetén.

2016. 10. 21. 14:43:44

Kelleténél kicsit tovább maradt rajta a pelus? Olyasmit evett, amit talán nem kellett volna? Esetleg valami fertőzés lehet a háttérben?

A piros, gyulladt popsibőr minden esetben kellemetlen, fájdalmas élmény a babának.

Ezen segít a hello baby cosmetics Popsikrém, mely természetes összetevőinek köszönhetően ideális a mindennapi használatra. Különösen hatékony bőrpirosodás, kiütések, pelenkadermatitisz esetén, már a születés első napjától.

2016. 10. 18. 14:39:00

Ha tanácstalanok vagytok, hogyan is fogjatok hozzá újszülött kisbabátok fürösztéséhez, mert azt sem tudjátok, hogyan tartsátok biztonságosan, és mit tegyetek, hogy ne üvöltsön végig, tudnotok kell, hogy nem vagytok egyedül!! Aki még sosem fogott pici babát a kezében, különösen a sajátját nem, egészen elképed, amikor meglátja, megérzi, milyen picike, tökéletes és szeretni való rajta minden porcika. Annyira törékenynek tűnik!

HelloBaby! magazin

HelloBaby! magazin
Család születik

Babanapló

Babanapló,
az első kilenc hónapra!