Termékek Menü

A HELLO BABY KOZMETIKUMOKRÓL

100% NATÚRKOZMETIKUMOK

A HelloBaby! magazin munkatársaiként naponta találkozunk az olvasók észrevételeivel, kérdéseivel.  Ezért mi igazán tudjuk, hogy milyen fontos a baba egészsége, aminek szerves részét képezi a bőrápolás.

Tudta, hogy egy átlagos felnőtt bőre a kozmetikumok 60%-át képes tolerálni és hasznosítani?  Ugyan ez az arány természetesen a babáknál jóval alacsonyabb.

Az elmúlt évek alatt számtalan esetben kerestek meg minket a szülők azzal a problémával, hogy  szükségük lenne egy elérhető áru, ugyanakkor hatékony és biztonságos baba bőrápoló termékcsaládra.

Amíg egy kisbaba eljut az önálló mosdó használatig átlagosan 6100 pelenka cserén esik át. Ez alatt számos fertőzésnek és felszíni sérülésnek van kitéve a bőre.

Bőrgyógyász szakértőnktől tudjuk, hogy 4 és 15 hónapos kor között minden második baba legalább egyszer szenved a pelenkakiütéstől. Sok baba átlagosan 2 havonta kapja el.  A babák 90% legalább egyszer átesik rajta.

A második leggyakoribb kicsiket érintő bőrelváltozás, amivel a szülők többsége nehezen tud megbirkózni az az ekcéma. A baba ekcéma átlagosan minden hatodik gyermeket érint. Kialakulásáért a bőr alacsony ceramid zsírsav szintje felelős. Sajnos az időjárás melegedése, a helytelen táplálkozás valamint az antibiotikumos kezelések mind olyan tényezők, amelyek miatt az ekcémás esetek száma folyamatosan emelkedik.

Ezek miatt tartottuk nagyon fontosnak, hogy olyan gyártót találjunk, aki komoly szakmai múlttal a háta mögött képes ezeknek a megnövekedett elvárásoknak megfelelni.

Lengyel partnerünk személyében találtuk meg azt a gyártót, aki lelkiismeretesen és hozzáértően állítja elő termékeinket, melyek használata már a születés napjától ajánlott.

A hello baby kozmetikumok gyártója 2008-ban alapította termékcsaládját, melynek célja kezdetektől egyértelmű volt: kompromisszumok nélkül létrehozni a legjobb minőségű eco-kozmetikumokat, parabén, PEG, mesterséges illatanyagok, kőolajszármazékok, és más egyéb, a természetes kozmetikumok előállításában tiltott anyagok felhasználása nélkül.

Nem lehet eleget hangsúlyozni: a születéstől számított első évben nem csak immunrendszer, idegrendszer kialakulásának legfontosabb fázisa történik, hanem a bőrnek is.

Az első 12 hónapban a kicsik bőre nagyon vékony, és emiatt alacsony víztartalmú. Emiatt nagyon könnyen kiszárad és kevésbé lesz ellenálló a fertőzésekkel szemben. Ezért különösen fontos a megfelelő hidratálás megkezdése ebben a korban.

HelloBaby! magazin

HelloBaby! magazin
Család születik

Babanapló

Babanapló,
az első kilenc hónapra!